Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да си направим фарове тип ГТА 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ми в атакъв случай ще си върти врътките на някоя стена или отива на стенд.Освен това като ги направиш на една линия има си копченце вътре на таблото да ги вдигаш и сваляш.Кое е страшното.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• На снимката с двете лупи, явно е шкурено, аз помослих че е китвано. Там като гледам захващането явно...
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Може и да е обработвал с нещо допълнително, ма май това беше цвета на пластмасата.......не си спомням.Питай го.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Малко помощ за едни пластмаси по фара?

Хора, малко помощ, че изникна един странен проблем при мен. И аз реших да полирам и правя ГТА фаровете и така и така съм ги смъкнал едно ксенонче да сложа, всичкото е много хубаво само че за да влезе лупата трябва една пластмаса да се махне (Алфа 147 е колата, на снимката съм посочил какво трябва да се махне) та въпроса ми е как да я махна да я е*а и пластмасата и. Тя реално държи метала който отразява светлината обратно в рефлектора и от там вече да свети. Само че пречи да сложа лупата ;( а и от външната страна също има някаква пластмасичка за държача която също трябва да се премахне (айде там по лесно с ножовката примерно) ама вътре как да бръкна или с какво че да махна онази другата и все пак да не надраскам никела на рефлектора?
          Last edited by Bogomil; d.m.y г., 11:19. Основание: Май не мога да кача снимката, нищо че е под 5 МБ

Comment

• Първоначално публикувано от Bogomil Покажи съобщение
            Хора, малко помощ, че изникна един странен проблем при мен. И аз реших да полирам и правя ГТА фаровете и така и така съм ги смъкнал едно ксенонче да сложа, всичкото е много хубаво само че за да влезе лупата трябва една пластмаса да се махне (Алфа 147 е колата, на снимката съм посочил какво трябва да се махне) та въпроса ми е как да я махна да я е*а и пластмасата и. Тя реално държи метала който отразява светлината обратно в рефлектора и от там вече да свети. Само че пречи да сложа лупата ;( а и от външната страна също има някаква пластмасичка за държача която също трябва да се премахне (айде там по лесно с ножовката примерно) ама вътре как да бръкна или с какво че да махна онази другата и все пак да не надраскам никела на рефлектора?

Ето това клипче може да ти помогне

Comment

• Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
              Благодаря колега, чак сега виждам клипчето и благодаря за отговора, в крайна сметка реших да рискувам и го напънах и да лесно се отчупва, някаква псевдо пласмаса ли е, твърд картон ли е не знам но се махна, сега най съществения ми проблем е че като сложих ксенона и пред него интегрираната ЛЕД лента за дневни + мигач, ксенона се отразява в лентата и свети на самолетите а на пътя я има 10% от светлината я не, лошото е че това го видях днес тъй като нямаше как по рано или снощи да пробвам на тъмно , но на магистралата е вероятно да съм заслепил някой който ме изпреварва. Нарочно карах бавно (90-100) и се извинявам ако някой съм го заслепил. Та като отворя сега да оправя лентата идва на ред следващия проблем който ми се появи.... Опитах да полирам фаровете и така се замътниха че стана по зле отколкото бяха, а всичко по процедурата от темата съм направил. Малко търкам ли? Кофти вакса ли слагам? Ба ли го ;(

Comment

• Здравейте, колеги,

Да посъбудя малко темата.
                Има ли все още някой, който да слага лупи на фаровете? Ако има нека драсне едно ЛС да каже колко би струвала интервенцията, като имам налични лупи 2.5", които се надявам ще паснат. Колата е от подписа.

Click image for larger version

Name:	DSC_0250.jpg
Views:	1
Size:	94.3 Килобайта
ID:	2350134
                '02 Alfa Romeo 156 1.9 JTD 8v

Comment

Working...
                X